Launch & Deploy


Nyfiken på att starta ditt eget konsultföretag

..men osäker hur det går till?

Att ta steget kan vara en utmaning. Vi har hittat sättet att gå från att vara anställd och till att vara din egen chef och håller riskerna till ett minimum. Launch & Deploy är en paradigm som tar dig till nästa nivå!

 • 1. Vi hittar ett uppdrag åt dig

  Vi presenterar uppdrag och du väljer vad du vill. Vi tar sedan hand om att presentera dig till företaget och coacha dig på vägen så att du landar rätt uppdrag.

 • 2. Du blir anställd hos Deverything

  Du börjar med att vara anställd på Deverything AB, grundarna av Lauch & Deploy.Under din tid som anställd får du en konkurrenskraftig lön, sex veckor semester, tjänstepension samt möjlighet att delta på våra event, resor och aktiviteter. Detta är en del av vårt omfattade förmånspaket.

 • 3. Du startar uppdraget

  Prova på och om du inte gillar det kommer vi att hitta något mer i nivå med dina preferenser.

 • 4. Vi hjälper dig att starta företaget

  När du känner dig redo hjälper vi dig med att starta ditt företag. Tillsammans skapar vi din affärsplan och säkerställer att verksamheten följer dem lagar, förordningar och processer som man ska. Genom våra utvalda partners får du ta del av ett omfattade paket som innefattar ekonomi, försäkringar, pension, avtal med mera för att få igång din verksamhet

 • 5. När du är redo, går du in som underkonsult i ditt nuvarande uppdrag

  Efter 2000 fakturerade timmar som anställd hos Deverything är det upp till dig hur du vill gå tillväga.Du kan välja att vara kvar som anställd, gå in som underleverantör till Deverything alt. om du känner dig redo att sköta allt på egen hand och fixa ditt eget uppdrag så står den möjligheten till ditt förfogande.

 • 6. Du är nu din egen chef

  Och en partner i Launch & Deploy-nätverket. Ingen risk. Inga konkurrensklausuler. Inga dolda villkor. Inga problem. Bara awesomeness!

Anslut till de företag som redan startats genom Deverything Launch & Deploy

Kontakta oss